Hoe de vaccinatielocatie in Meppel zo soepeltjes loopt: 'Dat er geen wachtrij is, is een groot compliment. Maar we zitten echt helemaal vol, tot 1200 prikken per dag'

Alsof het uitgestorven is. Geen wachtende voor je. Maar je moet wel even de hele zigzagroute afleggen voordat je daadwerkelijk die spuit in je bovenarm krijgt.

Geen lange wachtrijen in de vaccinatielocatie in Meppel. Dat wil niet zeggen dat het niet druk is. Het gaat aan de lopende band.

Geen lange wachtrijen in de vaccinatielocatie in Meppel. Dat wil niet zeggen dat het niet druk is. Het gaat aan de lopende band. Foto: Martijn Bijzitter

De vaccinatielocatie in Meppel is lekker op stoom. Al is dat laatste woordje een beetje overbodig, met de nieuwe airco. „Die doet goed zijn werk”, constateert locatiecoördinator Susanne Mol, in een lekker koel vaccinatiecentrum aan de Eekhorstweg in Meppel. En dat blijft ook nog wel even zo. Alle vaccinatielocaties in Drenthe blijven sowieso tot 1 januari beschikbaar, bevestigt Bart Raaijmakers, woordvoerder van de GGD.

Nieuws

menu