Inbraakgolf in Meppel duurt voort; opnieuw ingebroken in woningen Koedijkslanden en Oosterboer. Politie: ‘De inbraken vinden momenteel door heel Meppel plaats. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht’

In Meppel heerst opnieuw onrust naar een reeks woninginbraken. Volgens de politie is het aantal inbraken in Meppel nog steeds ‘onveranderd’ hoog en vinden deze momenteel in de hele stad plaats. Volgens de politie gaat het dievengilde meestal ‘s nachts op pad.

Bij het bedrijfspand van Daktec aan de Paardemaat in Meppel is dinsdagavond 30 augustus ingebroken.

Bij het bedrijfspand van Daktec aan de Paardemaat in Meppel is dinsdagavond 30 augustus ingebroken. Foto: Aangeleverde foto.

Zo is er afgelopen week opnieuw ingebroken in de Koedijkslanden, onder meer aan de Prins Bernardsingel, de Westerstouwe, het Westeinde en de Reestlaan. Net als in het centrum van Meppel, is er ook in de Oosterboer deze maand al vier keer ingebroken. Onder meer aan de Schultambt. Volgens de slachtoffers gaan de daders – of dader – heel gericht te werk en zijn ze vooral uit op juwelen. „Ze hebben alleen sierraden meegenomen. Dure laptops en alle andere technische spullen van waarde hebben ze laten staan”, meldde een van de slachtoffers eerder.

Geen aanhoudingen

Nieuws

menu