Informatieavond ‘Doodgewoon geregeld’ levert ruim 1100 euro op voor de voedselbank

Annerie Kremer overhandigt mede namens Het Notarieel en Villa Kalkoven een mooie cheque aan penningmeester Bert Koetsier van de Voedselbank. Aangeleverde foto

Tijdens de gratis toegankelijke informatieavond ‘Doodgewoon geregeld’ op woensdag 8 februari in Villa Kalkoven in Meppel werd de collectebus voor de Voedselbank Meppel goed gevuld.

De ruim 130 aanwezigen werden geïnformeerd over belangrijke zaken rondom euthanasie, palliatieve zorg, (levens)testamenten en het organiseren van een uitvaart. Bij de uitgang stond een collectebus voor een vrijwillige bijdrage voor de Voedselbank Meppel. Er werd gul gedoneerd.

Villa Kalkoven, Het Notarieel en Annerie Kremer Uitvaartzorg hebben hier een mooi bedrag aan toegevoegd. Vrijdag 10 maart heeft Annerie Kremer een cheque overhandigd aan Voedselbank. Penningmeester Bert Koetsier nam 1.148,01 euro in ontvangst.

Koetsier: „De Voedselbank wordt volledig gerund door vrijwilligers, maar is de laatste tijd steeds meer afhankelijk van giften en donaties. Deze bijdrage is dus meer dan welkom.”

Nieuws

menu