Innerwheelclub Staphorst-Reestland organiseert feestelijke bingo. 'Blij dat we weer iets leuks kunnen organiseren'

Innerwheelclub Staphorst-Reestland organiseert feestelijke bingo. Foto: Daan Prest

Serviceclub Innerwheel Staphorst-Reestland organiseert dinsdagavond 26 april een bingo bij Stadscafé Oasis in Meppel. Thema van de bingo is ‘Queen for a day’ en de presentatie wordt verzorgd door ‘Koningin Maxima’.

Volgens de organisatie wordt het een avond vol gezelligheid met afwisselende muziek en een ballenbingo met diverse prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers uit de Wijk, Meppel en Staphorst.

„We zijn heel blij dat we eindelijk weer iets leuks kunnen organiseren. Eind vorig jaar hebben we een verkoopactie gehad voor het landelijke goede doel ‘Hart voor vrouwen’. Dit had ook een mooie opbrengst. Voor wie wil blijven hangen, is er na de bingo een DJ waarna we met z’n allen de Koningsnacht kunnen vieren.“

Jarige Job

De opbrengst van de avond gaat naar Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Jaarlijks vieren meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job.

De bingo begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna in de Hoofdstraat en Belle Lingerie in de Woldstraat.

Nieuws

menu