Interstage uit Meppel breidt uit. 'Bewegend presenteren' wordt onderdeel van de activiteiten

Gino Spijkerman. Foto: Martijn Bijzitter

Intermotion, een onderdeel van Interstage, breidt uit. De onderneming uit Meppel neemt een deel van de bedrijfsactiviteiten van Turn2Motion uit Roosendaal over en voegt dit toe aan Intermotion. Het gaat om het bedrijfsonderdeel ‘bewegend presenteren’.

Volgens eigenaar Gino Spijkerman voegen draaiende presentaties en de techniek die daar bij hoort echt iets toe aan Intermotion dat met geavanceerde liftsystemen nog completere podiumconstructie aanbiedt. „Alles wat beweegt, trekt aandacht. De activiteiten van Turn2Motion zijn daarom ook een prima toevoeging aan de bedrijfsactiviteiten van Intermotion.”

Interstage bouwt podia en andere constructies in alle soorten en maten. Intermotion richt zich nu nog op liftsystemen die als verrassend showelement, maar ook functioneel als backline-lift gebruikt kunnen worden. En daar komt dus straks het ‘bewegend presenteren’ bij. „Dan kun je denken aan bijvoorbeeld een draaiend podium voor een sprekersevent of dancefestival tot de spectaculaire presentatie van een nieuwe bolide of bijzonder kunstobject”, zegt Spijkerman.

De overname van een deel van de activiteiten van Turn2Motion door Interstage leidt vooralsnog niet tot uitbreiding van het personeelsbestand. Volgens Spijkerman is de ambitie er zeker wel om te groeien en behoort in de nabije toekomst uitbreiding van met name technisch personeel zeker tot de mogelijkheden.

Nieuws

menu