Jumbo Meppel start spaaractie met 10 verenigingen

Spaaractie van start bij Jumbo. Daan Prest

Meppel - Jumbo start met 10 verenigingen een spaaractie met afbeeldingen van de leden van de clubs. Er zijn twee albums; één voor Oranje Zwart de voetbalvereniging uit Wanneperveen en een album voor negen verenigingen uit Meppel. Er staan ongeveer 1400 mensen afgebeeld in de beide albums.

Klanten krijgen bij aankoop van 10 euro aan boodschappen een pakketje met plaatjes die ze vervolgens in het spaaralbum kunnen plakken. Er worden ook nog plaatjes weggegeven bij actieproducten die elke week te vinden zijn op de facebookpagina Jumbo Supermarkten Meppel.

Samenwerking

Jumbo Meppel doet graag iets terug voor de inwoners van Meppel en omgeving. De supermarkt werkt veelal met sportverenigingen, maar organiseert ook middagen voor ouderen in de Koeberg en met buurtvereniging Ambonstraat. „Daarnaast ondersteunen we veel verenigingen met incidentele acties”, vertelt supermarktmanager Henk Machiela.

De deelnemende verenigingen zijn basketbalvereniging Red Giants, FC Meppel Gymnastiek, karateclub Shin-bu ken, korfbalvereniging Meko 74, MLTC, MZPC de Reest, Volleybalvereniging Quick, Handboogschutterij Triskelion en volleybalvereniging Meppel AZ en voetbalvereniging Oranje Zwart uit Wanneperveen.

Nieuws

menu