Kinderen genieten dankzij perenactie van Lions van voorstelling 'De kleine Zeemeermin'

De Lions organiseerde van de opbrengst van de perenactie een theatermiddag voor de kinderen van de Arme kant van Meppel

De Lions organiseerde van de opbrengst van de perenactie een theatermiddag voor de kinderen van de Arme kant van Meppel Foto Lions

Kinderen van de Arme kant van Meppel genoten afgelopen weekeinde van een voorstelling van ‘De kleine Zeemeermin’, die ze werd aangeboden door de Lions Meppel-Zuidwest Drenthe.

Leden van serviceclub Lions MeppelZuidwest Drenthe zetten zich al sinds 1997 in voor het goede doel, met name voor mensen die op of onder de armoedegrens leven. De financiële middelen voor deze middag zijn ‘bijeen geplukt’ door de leden van de LEO club Meppel en Lions MZWD. Traditioneel gebeurde dit tijdens de jaarlijkse perenpluk aan de dr. Larijweg in Ruinerwold. Maar liefst 225 emmers waren op voorhand verkocht en moesten in één ochtend met stoofperen worden gevuld. Met 27 mensen is deze klus met succes volbracht met als extra nog 15 kratten stoofperen voor de Voedselbank Meppel.

Lions Meppel-Zuidwest-Drenthe is een lokale mannen-serviceclub bestaande uit 22 leden en heeft tot doel te helpen waar dat gevraagd wordt. Hulp kan zich uiten in ondersteunen in financiële middelen, in advies of fysieke hulp. De opbrengsten van de acties gaan altijd naar een goed doel.