Kofferbakmarkten en zomermarkten in Vledder en Diever

Kofferbakmarkt in Vledder. Aangeleverde foto

In Diever en Vledder worden de komende twee maanden weer tal van markten gehouden. In Vledder kan iedereen de kofferbak openen en van daaruit eigen spullen verkopen, in Diever beginnen de zomermarkten op 11 juli

De zomermarkten vinden zeven weken lang plaats in het centrum van Diever rondom de kerk en winkelstraten en tevens ook op het marktterrein aan de Bosweg in Diever. Deze beide terreinen worden gevuld met kramen, verkoopwagens en stands met de meest uiteenlopende producten. De zomermarkt wordt wekelijks muzikaal opgefleurd en is te bezoeken van 14.00 tot 21.00 uur.

Tot en met oktober worden in Vledder elke tweede zaterdag van de maand kofferbakverkopen gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting Vrijwilligers Helpen Vrijwilligers in Vledder. De data voor de komende markten zijn 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober.

De kofferbakmarkten zijn bij Restaurant De Tippe en duren van 9.00 uur tot 13.00 uur. Het biedt iedereen de mogelijkheid om overtollige spullen te verkopen vanuit de kofferbak van de auto. Geen aanhangwagens en geen marktkramen. Een standplaats kost € 5,00. Er is voldoende ruimte maar zorg dat je er bent tussen 7.30 en 8.30 om zeker van een standplaats te zijn. Aanmelden van te voren is niet nodig.

Nieuws

menu