Krassen voor de prijzen, dat kan bij 53 ondernemers in Meppel

Meppel. Foto: Wim Goedhart

In Meppel is maandag 6 september in Meppel de Kraspas van start gegaan. Een samenwerkingsactie tussen 53 ondernemers uit Meppel, die de consument stimuleert om aankopen in Meppel te doen. De actie duurt circa vier weken.

Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Meppel, ontvang je gratis een Kraspas. Als je de kraslaag weg krast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers.

„Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen”, aldus Henk Machiela van Jumbo Meppel. „Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 25 procent korting op een artikel naar keuze winnen bij HEMA Meppel of een gratis kop koffie bij Intratuin Meppel.”

Prijzen

In totaal doen er 53 ondernemers uit Meppel mee met de Kraspas-actie. De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen, een jaar lang gratis pizza, een jaar lang gratis knippen, een barbecue, duizenden gratis artikelen en een zeer groot aantal cadeaubonnen variërend van 15 tot wel 150 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook scherpe acties van de deelnemende winkels winnen.

Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/meppel

Nieuws

Meest gelezen