Lidl maakt een feestje van opening

Trijnie won 1 minuut gratis winkelen. Leo de Harder

Meppel - Nog voordat wethouder Roelof Pieter Koning en supermarktmanager Richard Dörr op de knop drukten, gingen de eerste producten bij de nieuwe Lidl al over de toonbank. Tijdens de ‘grand opening’ werd er namelijk 1 minuut gratis winkelen weggegeven.

Winnares

Trijnie was de gelukkige. Zij mocht in 60 seconden zoveel mogelijk producten in haar kar verzamelen en nam uiteindelijk voor 166 euro aan boodschappen mee naar huis. Daarna was het de beurt aan de tientallen mensen die voor de deur stonden te wachten. Zij konden niet wachten om de nieuwe Lidl te bewonderen.

Uitgebreid

De winkel op het Vledder heeft het assortiment uitgebreid en dankzij de brede gangpaden hebben klanten alle ruimte om hun boodschappen te doen. Richard Dörr is trots op het eindresultaat. „We hebben de afgelopen week hard gewerkt. Het is heel mooi geworden. Gisteravond kwamen de buurtbewoners al een kijkje nemen, zij reageerden allemaal enthousiast. Ook vanmorgen was de opkomst groot. Het is ook wel een bijzonder moment en daar maken we echt een feestje van. ”

Oplossing

Lidl wilde al een tijdje een nieuwe supermarkt exploiteren in Meppel, omdat er in het vorige pand aan het Prinsenplein geen ruimte was om uit te breiden. De nieuwbouw - met een totale oppervlakte van 2150 vierkante meter - was daarom een wenselijke oplossing.

Nieuws

Meest gelezen