Luuk Haaze uit Nijeveen is een 'rising star' in de musicalwereld. 'Nu is het doek definitief geopend en gaat het pas echt beginnen'

Als kind wist Luuk Haaze al dat een carrière op de planken voor hem voorbestemd was. Al vroeg beet hij zich vast in zijn missie, tegenwoordig is zijn agenda als musicalacteur goed gevuld. Zijn volharding en talent zijn daarin bepalend geweest, maar niet in de laatste plaats ook zijn Drentse roots.

Luuk Haaze voor zijn ouderlijk huis in Nijeveen.

Luuk Haaze voor zijn ouderlijk huis in Nijeveen. Foto: Bert Middelbos

Aan de Haitsmalaan in Nijeveen staat de bekende kapsalon van Berta en Roel Haaze. Hun zoon Luuk (24) is onlangs afgestudeerd aan het Conservatorium in Rotterdam en verovert langzaam een basisplek in de vaderlandse musicalwereld. De komende tijd is hij onder anderen te zien in de musical Spring Awakening . Een introductie daarvan was enige tijd geleden te zien tijdens de televisie-uitzending van Musical Awards, the Kick-off , tijdens de uitmarkt in Amsterdam. Luuk vertelt zijn verhaal in zijn ouderlijk huis in Nijeveen. Hij woont in Rotterdam, maar komt graag naar het rustige dorp waar zijn zeer prille roots liggen als zanger en acteur.

Nieuws

menu