Meepraten met Woonconcept over leefbaarheid in Meppel

Wooncncept nodig bewoners uit om mee te praten over leefbaarheid in de buurt.

Wooncncept nodig bewoners uit om mee te praten over leefbaarheid in de buurt. Foto: Woonconcept

Woningcorporatie Woonconcept nodigt huurders uit om op 16 juni met elkaar in gesprek te gaan over leefbare buurten en wijken. Wat moet Woonconcept doen om de wijk of buurt leefbaar te houden, en waarin kunnen zij samenwerken met bewoners aan een leefbare woonomgeving?

‘We willen bewoners meer aan het stuur zetten en het invloed geven, waar dat kan’, laat Marija Bjelobrk van Woonconcept weten in een persbericht. ‘Samen met collega’s en samenwerkingspartners werken we aan een visie op leefbaarheid. Daarin spreken we af wat we doen en op welke manier. Maar het gaat om de leefomgeving van onze bewoners. Het is voor ons heel belangrijk om dat samen met hen af te spreken.’

Leefbaarheid

Woonconcept stelt dat leefbaarheid de mate is waarin de woning en woonomgeving passen en aansluiten bij de wensen en eisen die de bewoners daaraan stellen. Onder andere door samen te werken aan een leefbare woonomgeving.

De bijeenkomst wordt gehouden op 16 juni in het kantoor van Woonconcept op Blankenstein 560 in Meppel en start om 18.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@woonconcept.nl of te bellen naar 088-61 62 000.