MensA (‘De mooiste mix van Meppel’) viert nu de openingsweek

De MensA is een plek vol activiteit. Je ontmoet er andere mensen en kunt er terecht voor leuke activiteiten, verschillende diensten, een kopje koffie of thee of gewoon een praatje. Foto: Daan Prest

De openingsweek van de MensA in Meppel vormt de aftrap van een nieuw seizoen vol activiteiten. Voorop staat dat iedereen altijd welkom is. En dat het aanbod ook komend jaar enorm is. Van klaverjassen tot macramé, van de ‘voute kerstmarkt’ tot pianoles.

Geïnteresseerden zijn tot en met donderdagmiddag welkom een kijkje te nemen in het activeringscentrum aan de Witte de Withstraat.

De MensA is een plek vol activiteit. Je ontmoet er andere mensen en kunt er terecht voor leuke activiteiten, verschillende diensten, een kopje koffie of thee of gewoon een praatje. Iedereen is welkom en het verplicht je tot niets. Elke week is er klaverjassen, handwerken, de MensA Meeneem Maaltijd en het Internationaal Eetcafé. Eén keer per maand is er bingo en met regelmaat wordt er een spelletjesmiddag gehouden.

De MensA noemt zichzelf ‘de mooiste mix van Meppel’. Waar de hand wordt uitgereikt, waar handen worden ineengeslagen en waar de hand uitgestoken wordt om kennis te maken.

Tijdens de openingsweek is de MensA geopend van 9.30 uur tot 15.30 uur.

Nieuws

menu