Meppel is binnenkort een nieuwe kledingwinkel rijker: More. 'We richten ons op de trendy, curvy vrouw'

Okay Fashion & Jeans lanceert plus-size concept More. Pixabay

Okay Fashion & Jeans gaat uitbreiden. Het bedrijf lanceert een plussize concept genaamd: More. Daarmee is Meppel begin volgende jaar een nieuwe kledingwinkel rijker.

In de Hoofdstraat, in het voormalige winkelpand van Bonita, opent eigenaar Edward van Dijk de nieuwe kledingzaak. De winkel richt zich op de trendy, curvy vrouw en voert kledingmaten tussen de 42 en 56.

Volgens Van Dijk een gat in de markt: „In het centrum van Meppel zijn maar weinig winkels waar kleding te koop is voor deze doelgroep. Alle vrouwen moeten de kans krijgen om prachtige, stijlvolle kleding te dragen waarin zij zich mooi voelen.”

Diverse merken

More opent in eerste instantie die pilotwinkels: in Meppel, Hardenberg en Winterswijk. Worden deze winkels goed ontvangen, dan zal het concept More verder worden uitgerold. In de winkel zullen merken zoals Vero Moda, Pieces Curve en Only Caramakoma te vinden zijn. „Ben je op naar nieuwe basis items of een totaal nieuwe look: bij More ben je aan het juiste adres’’, zegt Van dijk.

In 2015 startte eigenaar Edward van Dijk met 6 Okay-winkels. De winkels zijn met name te vinden in steden en dorpen in het noorden en oosten van het land. Daarnaast is Van Dijk eigenaar van 31 Cecil en Street One winkels, het hoofdkantoor is gevestigd in Dedemsvaart.

Nieuws

Meest gelezen