Meppeler eindejaarsquiz brengt ruim 2500 euro op voor PGM de Baander

Het was reuze gezellig in Studio2 tijdens de eindejaarsquiz. Foto: Time Star Media

Ruim 750 teams speelden woensdagavond 29 december de Meppeler eindejaarsquiz. Dit initiatief van SEM productions, Time Star Media en de Vermakelaar werd vanaf 19.30 live uitgezonden vanuit Studio2 in Meppel en gepresenteerd door Vincent van Leth en Danny Pol. Gedurende de uitzending werd er geld opgehaald voor PGM de Baander ten behoeve van een nieuwe tillift. Kijkers konden doneren via een QR code en deden dat ook massaal waardoor het mooie bedrag van 2500 euro is opgehaald; daarmee kan de tillift aangeschaft worden.

De avond werd geopend door Burgemeester Richard Korteland en de quiz aftrapte met twee vragen. De quiz werd muzikaal begeleid door de band Wildeboer die vol passie speelde. Bijna 3000 mensen hebben de uitzending bekeken.

Er was veel te zien en te doen tijdens de quiz, deelnemers konden foto’s inzenden of inbellen om mee te dingen naar de verschillende prijzen die aangeboden werd door de Meppeler middenstand. Daarnaast is er vanuit de gemeente Meppel 2500 euro beschikbaar gesteld om als prijzen uit te delen in de vorm van Meppel-bonnen die bij de lokale winkeliers en horeca uitgegeven kunnen worden.

‘Na het succes van de online koningsdag afgelopen jaar en nu deze leuke quiz zijn we zeker enthousiast om nog een keer iets moois voor Meppel te organiseren, dat doen we met liefde online maar live in de stad zou natuurlijk ook fantastisch zijn’ aldus Wouter Taal, initiatiefnemer van het evenement.

Nieuws

menu