Muziekcafé Clouso kan dankzij 'binnentuin' na 21.00 uur live muziek aanbieden

Muziekcafé Clouso heeft live muziek na 21.00 uur in de binnentuin tijdens de Donderdag Meppeldagen. FOTO: Ontdek Meppel

De Donderdag Meppeldagen starten binnenkort weer. Het traditionele pleinenfestival met live muziek duurt dit jaar maar tot 21:00 uur. De Meppeler horeca mag het feestje daarna voortzetten tot 1.00 uur ‘s nachts. Muziekcafé Clouso kan dankzij de ‘binnentuin’ live muziek verzorgen na 21:00 uur.

Eigenaar Marcel Haveman heeft de planning voor de vier Donderdag Meppeldagen van deze zomer rond. De live optredens vinden plaats in de zogeheten ‘binnentuin,’ die bij het muziekcafé hoort.

„We hebben al 32 jaar live muziek in Clouso, dus dat wilde ik gewoon weer doen dit jaar,” vertelt Haveman. De binnentuin van Clouso hoort bij het café. Haveman schat dat er zo’n 150 bezoekers terecht kunnen in de tuin. Bij de eerste Donderdag Meppeldag staat Bluesbende op de planning, waar Meppeler Henk Nieborg op de bass speelt.

Er is veel te doen geweest over de nieuwe opzet van de Donderdag Meppeldagen, met geen pleinenfestival na 21.00 uur maar ook het teruggaan van zes naar 4 dagen. Clouso heeft in ieder geval een oplossing voor het ontbreken van live muziek na 21.00 uur. Haveman heeft er zin in: „De line-up is compleet, dus we zijn er helemaal klaar voor.”

Nieuws

menu