NPO Radio 4 bus stopt bij restaurant Sukade in Meppel. Gastvrouw-sommelier Joleen Dannenburg geëmotioneerd. 'Ik was helemaal verrast'

De NPO Radio 4 bus uit Hilversum heeft zondagmiddag een stop bij restaurant Sukade in Meppel gemaakt. Luisteraars Joleen Dannenburg en haar moeder beluisterden daar een klassiek stuk van Mozart. Een lied dat gastvrouw-sommelier Dannenburg van Sukade van haar moeder cadeau kreeg. „Ik was helemaal verrast hoe emotioneel het was.”

Een week lang reist de NPO Radio 4 Stembus door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken.

Een week lang reist de NPO Radio 4 Stembus door heel Nederland om stemmen op te halen en live muziek te brengen op onverwachte plekken. Foto: Daan Prest

De luisteraars van NPO Radio 4 kunnen vanaf vrijdag 30 september stemmen op hun favorieten in de Klassieke Top 400, een toplijst met de 400 mooiste klassieke muziekstukken. Stemmen kan online via nporadio4.nl en bij ‘de Stembus’ die door het hele land rijdt.

Nieuws

menu