Nijeveense Plas is het decor van kleurrijk muziekfestijn Dobberpop

Dobberpop belooft weer een gezellig festijn te worden. Foto: Ondernemend Nijeveen

De ondernemers in Nijeveen steken de handen uit de mouwen om Dobberpop Unlimited te organiseren. De achtste editie wordt op 24 september gehouden bij de Nijeveense Plas.

Ondernemend Nijeveen heeft vier jaar gewacht op deze editie, maar 24 september is het dan eindelijk weer zo ver: Dobberpop. De vorige editie trok meer dan 1000 bezoekers en dan kan men van een klein feestje niet meer spreken.

Rockmuziek en verrassende special effects

Op het grote podium aan het water verschijnen drie muziekacts; The Moonshine Ramblers, House Of Rock en DJ BB-Gold. Het belooft een spectaculaire en verrassende avond te worden met veel rockmuziek en sfeervolle special effects. Alles wordt uit de kast gehaald om de bezoekers te vermaken. Het decor van de Nijeveense Plas zorgt ervoor dat Dobberpop een belevenis is voor jong en oud.

Voorverkoop

De voorverkoop start op donderdag 15 september. Van 18.30 tot 20.00 uur zijn toegangskaarten verkrijgbaar in De Schalle. Mensen kunnen dan voordelig en inclusief twee consumptiemunten kaarten kopen.

Vanaf vrijdag 16 september zijn kaarten verkrijgbaar bij Bakkerij Strijker, Tankstation Nijeveen, Snackplaza en Brasserie ’t Meuleplein in Nijeveen en Slijterij Kisjes in Meppel. De voorverkoop sluit op vrijdagavond 23 september om 18.00 uur.

Op de avond zelf zijn aan de kassa toegangskaarten te koop. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis kennismaken met het muziekfestival aan de Nijeveense Plas.

Ondernemend Nijeveen

Dobberpop is een initiatief van Ondernemend Nijeveen en wordt mogelijk gemaakt door: Gemeente Meppel, Waarborgfonds Meppel, Burgerweeshuis Meppel en de bijna 100 ondernemende leden van Ondernemend Nijeveen. De organisatie nodigt iedereen van harte uit om dit muziekfestijn mee te beleven.

Meer informatie: www.dobberpop.nl

Nieuws

menu