Noordhuis in Meppel en Sharp Benelux schenken 1500 euro aan Stichting Grote Broer

Albert Habing van Noordhuis en Bart Steenmeijer van Sharp reiken de cheque uit aan Cor en Jeannette Knipmeijer van Stichting Grote Broer. Aangeleverde foto

Voor elke printer die Noordhuis uit Meppel verkocht tussen 1 juni en 20 september van dit jaar, zetten Sharp Benelux en Noordhuis 100 euro opzij voor het goede doel. Resultaat is een cheque van 1500 euro voor Stichting Grote Broer.

Sharp zet zich jaarlijks in voor verschillende goede doelen. Om daar geld voor op te halen, organiseerde Sharp dit jaar een lokale dealeractie, waar ook Noordhuis uit Meppel aan deelnam. In de periode tussen 1 juni en 20 september verkocht Noordhuis vijftien printer, goed voor een bedrag van 1500 euro. Dat bedrag gaat naar Stichting Grote Broer. Sharp en Noordhuis dragen elk vijftig procent van het eindbedrag bij.

Stichting Grote Broer is een particulier initiatief dat als doel heeft om de wensen en dromen van kinderen en ouders te helpen realiseren.

Albert Habing bedrijfsleider bij Noordhuis: „Als organisatie werken we graag samen met bedrijven en organisaties in onze regio. Al vele jaren zetten wij ons met onze mensen ook in voor de goede doelen. Een van die goede doelen is Stichting Grote Broer. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een kans verdienen om hun specifieke talent ten volle te benutten. Daarnaast willen we ons inzetten voor kinderen met een lichamelijk of verstandelijke beperking, zodat ook zij de mogelijkheid hebben om hun droom of wens uit te laten komen. En dat is precies wat Stichting Grote Broer doet.”

Nieuws

menu