Odd Fellows schenkt 4000 euro aan Stichting Duotrappers Meppel. 'Wij willen iets betekenen voor anderen'

Leden van de Erica loge van de Odd Fellows in Meppel overhandigden donderdagmorgen een cheque van 4000 euro aan Gerd Boerhof, bestuurslid van de stichting Duotrappers Meppel. „Duotrappers wil mensen uit hun isolement halen en is daarmee een organisatie die goed past bij het gedachtengoed van de loge”, zegt Jacob Boorsma van de Odd Fellows.

Jacob Boorsma en voorzitter Rob Vis Dieperink van de Odd Fellows (beide op de duofiets) overhandigen een cheque aan Gerd Boerhof en Hans Geurts van het bestuur van de Duotrappers Meppel. Links op de foto staan Mieke de Wit en Hilbert Heitmeyer van de Duotrappers.

Jacob Boorsma en voorzitter Rob Vis Dieperink van de Odd Fellows (beide op de duofiets) overhandigen een cheque aan Gerd Boerhof en Hans Geurts van het bestuur van de Duotrappers Meppel. Links op de foto staan Mieke de Wit en Hilbert Heitmeyer van de Duotrappers. Foto: Daan Prest

Duotrappers Meppel is opgericht in 2018 en heeft als doel mensen die het niet meer lukt om zelfstandig te fietsen, een plezierige dag te bieden door samen op een duofiets op pad te gaan. Hiermee wil zij de lichamelijke en mentale gezondheid van de gastrijder bevorderen.

Nieuws

Meest gelezen