Ondernemers in Meppel pakken uit met Black Friday: kortingen, livemuziek en gratis parkeren

De binnenstad van Meppel.

De binnenstad van Meppel. Archief Wilbert Bijzitter

Het is Black Friday in Meppel. Dit weekend zijn er veel kortingen en is het op vrijdag en zondag gratis parkeren in de binnenstad.

Tijdens de koopavond op vrijdag is er ook livemuziek in de winkelstraten. De popfanfare Heavy Hoempa zal die avond optreden. Op zondag is er vanaf 14.00 uur wederom livemuziek in de stad, want die dag is omgetoverd tot een heuse bluesdag.

De winkels zijn zondag van 13.00 tot 17.00 uur open. De Guus Brillen Blues Band opent de bluesdag om 14.00 uur in Stadscafé Oasis. In totaal treden er dertien bands op. Ralph de Jong sluit vanaf 19.30 uur af in Oasis. Het volledige programma is te zien op bluesmeppel.nl .

Wintersportseizoen

Bij sportwinkel Jan Bralten Sport in Stijl is de Black Friday meteen de aftrap van het wintersportseizoen. Dan ligt de nieuwe collectie voor de winter in de schappen. Het hele weekend is er tien procent korting op alle winterjassen. Verder geeft parfumerie Pour Vous Femmy Schuurman 25 procent korting op bijna het gehele parfumassortiment.

Bloemen Petersen heeft in samenwerking met Bakkerij Steenbergen een gelukspot in de winkel staan. Voor iedere klant ligt er een lot klaar. Alle aanbiedingen zijn hier te vinden.