Ondernemersgala Meppel kiest (Jong) Ondernemer van het Jaar

Tom Knol werd in 2019 uitgeroepen tot Jong Ondernemer van het jaar. Foto: Marcel Dekker

Stichting Ondernemersgala Meppel houdt op zaterdag 1 oktober het ondernemersgala. Tijdens dit evenement de Ondernemer van het Jaar en de Jong ondernemer van het Jaar gekozen. Het gala wordt voor het eerst sinds 2019 weer georganiseerd.

Naast het kiezen van de Ondernemer van het Jaar en de Jong ondernemer van het Jaar worden ook de nieuwe ambassadeurs van Meppel bekendgemaakt door burgermeester Richard Korteland. Het thema is ’Let’s keep dancing’ en is bedoeld om de ondernemers die het zwaar hebben gehad zo een hart onder de riem te steken. Het ondernemersgala is onderdeel van het festival van geluk in oktober.

De organisatie van het Ondernemersgala is sinds dit jaar in handen van de Stichting Ondernemersgala Meppel. De stichting bestaat uit Businessclub Meppel, ICC-Parkmanagement, de Meppeler Handelsvereniging, Ondernemend Nijeveen en ZP Meppel.

Herwin Lokken, voorzitter van Stichting Ondernemersgala Meppel, kijkt uit naar het evenement. „Het is prachtig om in een sfeervolle ambiance ondernemers te eren. Een nominatie om Ondernemer van het jaar te worden geeft het gehele bedrijf een enorme boost. Het gala is een mooie gelegenheid voor de genomineerde bedrijven om te laten zien wat voor moois er ondernomen wordt in gemeente Meppel. Daar zijn we trots op en vieren dat tijdens deze feestelijke avond.”

(Jong) ondernemer van het Jaar

Tijdens het laatst gehouden gala, in 2019, is Jürgen Stadtmüller van Stadtmüller Orthopedie uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Voor het eerst is toen ook de Jong Ondernemer van het Jaar gekozen. De winnaar was Tom Knol, eigenaar van Tom Knol Dienstverlening.

Vast onderdeel van het ondernemersgala is de verkiezing van Ondernemer van het Jaar. De kandidaten worden voorgedragen door de ondernemersverenigingen. Het op de kaart zetten van Meppel, innovatief zijn en werken aan een duurzame onderneming zijn enkele criteria waar de kandidaten aan moeten voldoen.

De nieuwe Jong ondernemer van het Jaar wordt gekozen door een jury, bestaande uit ambassadeurs van Meppel. Nieuw dit jaar is dat er ook gestemd kan worden via een poll op Facebook.

Jonge ondernemers van tussen de 15 en 28 jaar uit de gemeente Meppel die ingeschreven staan bij de KVK kunnen zich nog steeds opgeven of opgeven worden, via jop@ondernemersgalameppel.nl.

Voor meer informatie over het gala of voor aanmelden, zie www.ondernemersgalameppel.nl.

Nieuws

menu