Ontdek Meppel al wandelend op een interactieve manier

De interactieve wandeling gaat onder andere door het centrum van Meppel. Foto: Wilbert Bijzitter

Badass Rentals biedt een interactieve wandeling in Meppel aan. Daar is ook een competitie aan verbonden, waarmee prijzen zijn te winnen.

De interactieve wandeling is een bedenksel van Frans van Dokkumburg en André Kroek van Badass Rentals uit Giethoorn.

Het spel speelt zich af in en om het centrum van Meppel. Denk hierbij aan het centrum, het Wilhelminapark en de haven. Deelnemers bepalen zelf wanneer zij gaan wandelen. De route is ongeveer 5 kilometer en duurt ongeveer 2 uur. Het spel is individueel, met een team of met meerdere teams tegen elkaar te spelen. Wie voor vrijdag 14 januari 23.59 uur in de top 3 eindigt, wint een prijs. De interactieve wandeling is wel gewoon het gehele jaar door te spelen.

GameApp

Per team is er een code nodig, waarmee de interactieve wandeling wordt opgestart in de GameApp. Wanneer de app is geopend op de telefoon en de inloggegevens zijn ingevoerd, is er een speelveld te zien die doet denken aan Google Maps. Op deze kaart staan diverse symbolen. Wanneer de speler binnen een straal van 30 meter van het symbool komt zal er op de telefoon een vraag, puzzel, muziekfragment, breinbreker, videofragment of raadsel naar voren komen. Aan de deelnemer de taak om deze succesvol te beantwoorden. Wanneer de opdracht is gedaan, verdwijnt deze van de kaart en kan de speler door naar het volgende punt.

Alle informatie over het Badass Event is hier te vinden.

Nieuws

menu