Reestwalk levert ruim 15.000 euro op voor De Baander in Meppel

Vijf paarden werden donderdagmiddag in de buitenbak van paardrijcentrum De Baander in de Oosterboer opgesteld. Aan de zadels waren feestelijke cijfers bevestigd die met elkaar de opbrengst vormden van de vierde editie van de Reestwalk van Rotary Meppel in het eerste weekend van november. Rotary-voorzitter Annette Stekelenburg kon voorzitter Peter van Asselt van De Baander een cheque overhandigen van 15.299,70 euro.

Voorzitter Peter van Asselt van De Baander neemt de cheque in ontvangst uit handen van Rotary-voorzitter Annette Stekelenburg. Rechts Robert van Büseck van de organisatie van de Reestwalk.

Voorzitter Peter van Asselt van De Baander neemt de cheque in ontvangst uit handen van Rotary-voorzitter Annette Stekelenburg. Rechts Robert van Büseck van de organisatie van de Reestwalk. Foto: Daan Prest

Peter van Asselt sprak in de bak van De Baander met een brede glimlach een dankwoord uit. Ook De Baander heeft het in coronatijd niet gemakkelijk. De gemeente heeft inmiddels financieel de helpende hand uitgestoken. De bijdrage van Rotary Meppel komt uitstekend van pas, benadrukte de voorzitter met instemmend geknik van penningmeester Fred Hofstra.

Nieuws