Opening nieuw verpleeghuis De Reestlanden in Meppel met tuinfeest. 'Iedere avond volle maan'

Vlaggetjes wapperen in de warme voorjaarsbries, ballonnen deinen heen en weer en de leidinggevenden van De Reestlanden en het Irenehuis, Mariska Vaatstra en Greet Hegen, nemen hun versierde strooien hoeden af voor passerende bewoners. De gemeenschappelijke tuin die grenst aan de Prins Bernhardsingel is woensdagochtend- en middag het feestelijke domein voor alle bewoners van het nieuwe verpleeghuis De Reestlanden en het Irenehuis.

De bewoners wandelen, slenteren met rollator of rijden met scootmobiel of rolstoel langs allerlei kraampjes met handwerk, Staphorster stipwerk, verse aardbeien, potjes honing, ijs en kniepertjes.

De bewoners wandelen, slenteren met rollator of rijden met scootmobiel of rolstoel langs allerlei kraampjes met handwerk, Staphorster stipwerk, verse aardbeien, potjes honing, ijs en kniepertjes. Foto: Daan Prest

Stadsorgel De Parel strooit vrolijke klanken in het rond en het damesduo Sokantook uit Beilen geeft een extra muzikaal zetje aan de ontspannen stemming. De bewoners wandelen, slenteren met rollator of rijden met scootmobiel of rolstoel langs allerlei kraampjes met handwerk, Staphorster stipwerk, verse aardbeien, potjes honing, ijs en kniepertjes. De Hollandse nieuwe vindt gretig aftrek.

Nieuwbouw

Nieuws

menu