Oud-Meppeler Ruud Fieten brengt met nieuwe band Holi Fools eerste single ‘Slow Lane’ uit

Holi Fools. Aangeleverde foto

Holi Fools, de nieuwe band van Oud-Meppeler Ruud Fieten, brengt vrijdag 8 april eerste single Slow Lane uit. Holi Fools ontstond in de luwte van de coronacrisis tijdens de eerste lockdown in Frankrijk.

De zanger was met zijn vriendin Romee Cooler op reis naar Marokko, maar ze kwamen vast te zitten in Frankrijk. Bovenop een berg in de Ardèche maakten zij een begin aan de eerste liedjes. De single Slow Lane gaat over niet meedoen aan de ratrace en de tijd nemen om aandacht te geven aan alle verhalen die zich om je heen afspelen.

De inspiratie voor Slow Lane ontstond op reis en de single is dan ook een echte roadsong geworden. Vrijdag zal ook de videoclip op YouTube verschijnen waarin het duo zich op hun eigen manier aan je voorstelt.

De muziek van Holi Fools omschrijven zij zelf als High-end DIY folk . Romee en Ruud zijn zelf ook echte Do It Yourself-ers. Zij nemen hun muziek op in een zelfgebouwde houten yurt op Minitopia in Den Bosch, te midden van een eetbare tuin. Nu de coronamaatregelen even niet gelden kan het duo weer gaan spelen en maakt het zich klaar voor de eerste echte festivalzomer sinds twee jaar. In april kan je Holi Fools al aanschouwen in onder andere de Bunker in Gemert en op Paaspop in Schijndel.

Nieuws

menu