Pandriks Bake Off verbindt zich als topsponsor aan de Meppel City Run

Links: Sharon ten Berge, account- en marketingmanager van Pandriks en rechts Miranda Pruntel-Vrieling van marketing Meppel City Run. Foto: Leo de Harder

Pandriks Bake Off uit Meppel wordt topsponsor van de Meppel City Run, een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door Meppel Op zondag 22 mei 2022 vindt alweer de negende editie plaats, opnieuw georganiseerd door Atletiekvereniging de Sprinter.

De laatste twee edities van het evenement werden afgelast vanwege het coronavirus.

Voor deze negende editie kun je je zowel individueel als met een businessteam opgeven. Als individuele deelnemer heb je de keuze tussen de Pandriks 4 of 8 mijl en met een team kan je deelnemen aan de SlooOW businessrun. Het parcours is geschikt voor zowel de ervaren wedstrijdloper als de recreant.

De Meppel City Run is voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel. De PrimaLIFE G-Run van 1 km is bedoeld voor iedereen met een beperking: lopers mogen alleen lopen of met een begeleider.

Pandriks Bake Of

Pandriks produceert in haar 100 procent natuurlijke en biologische bakkerijen bake off brood volgens een eigen innovatief en efficiënt proces. Dit unieke proces duurt maar liefst 30 uur en resulteert in allerlei kwalitatieve bake off producten, van klein brood tot aan baguettes en Batards. In 2017 heeft Pandriks haar eigen merk op de markt gebracht onder de naam SlooOW: 100 procent natuurlijk en biologisch brood om thuis af te bakken. De producten van SlooOW zijn te vinden bij Jumbo, Picnic en HelloFresh.

Nieuws

menu