Grenzen verleggen op uitdagend parcours. PlusKinderopvang in Meppel houdt een Monkey Fun Run

Monkey Fun Run op Park Hesselingen in Meppel. Foto: Daan Prest

Ongeveer honderd kinderen van de bso van PlusKinderopvang vermaakten zich maandag 18 oktober prima tijdens de Monkey Fun Run bij klimpark Hesselingen in Meppel.

De deelnemertjes kwamen speciaal voor dit evenement vanuit alle locaties van PlusKinderopvang naar Meppel.

Gwenda Wolters, directeur bij PlusKinderopvang: „Twee jaar geleden, dus voordat corona uitbrak, zijn we met alle kinderen naar ijsstadion Thialf in Heerenveen geweest. Vorig jaar konden we geen gemeenschappelijke activiteit organiseren maar nu mag dat wel weer. We zijn altijd op zoek naar leuke activiteiten, want wij willen aandacht schenken aan gezond bewegen.”

De Monkey Fun Run is daarvoor enorm geschikt, vervolgt Wolters. „Je ziet dat de kinderen in de eerste ronde nog voorzichtig zijn. Maar verderop in het parcours worden ze meer ontspannen en gaan ze de mogelijkheden ontdekken. De grenzen worden verlegd. Je ziet de kinderen groeien.”

PlusKinderopvang verzorgt kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang op acht kindcentra van KindPunt en TrefOnderwijs: 5 kindcentra in Meppel, 1 kindcentrum in Nijeveen, 1 kindcentrum in Zuidwolde en 1 kindcentrum in Nijensleek.

Nieuws

Meest gelezen