Pandriks Bake Off in Meppel laat technologie en duurzaamheid samengaan op weg naar biologisch product. 'Onze missie is om een puur en eerlijk brood te maken van de hoogste kwaliteit tegen een acceptabele prijs'

De grondleggers van het bedrijf Pandriks Bake Off zijn uit de buurt afkomstig. Zo is deze bakkerij in Meppel terechtgekomen. Bijna tien jaar geleden startte de unieke en ultramoderne bakkerij. In korte tijd heeft Pandriks zich ontwikkeld tot een begrip op het gebied van ambachtelijk brood, maar dan in een bake-off versie.

Peter van den Berg met op de achtergrond een weergave van het nieuwe gebouw.

Peter van den Berg met op de achtergrond een weergave van het nieuwe gebouw. Foto: Wilbert Bijzitter

„Onze missie is om een puur en eerlijk brood te maken van de hoogste kwaliteit tegen een acceptabele prijs.” Aan het woord is directeur Peter van den Berg. „Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf in de polder en houd van het ambachtelijke van het gebruik van honderd procent natuurlijke grondstoffen. We willen niet alleen de beste zijn in de productie van het brood, maar we willen ook voorop lopen waar het om duurzaam produceren gaat.”

Volledig geautomatiseerd

Nieuws

menu