Rendo-bedrijf Enavi uit Meppel en Anexo bundelen hun krachten

Rendo Foto: Aangeleverde foto

Enavi, onderdeel van netwerkbedrijf Rendo uit Meppel en Anexo uit Poeldijk gaan een samenwerking aan. Beiden partijen ondersteunen energie-intensieve bedrijven bij energievraagstukken om duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Door samen te werken in kennisdeling en dataverwerking vanuit de unieke expertise van de twee bedrijven is de verwachting een betere dienstverlening naar klanten te kunnen leveren.

Rik Houwen, salesmanager bij Anexo: “Het meten en regelen van de energiestromen wordt daarom steeds complexer en daarmee ook de behoefte om inzicht te verkrijgen en tijdig in te grijpen. Deze ontwikkelingen vragen om kennis en expertise om bij te blijven en te innoveren. Door de samenwerking wordt kennis en expertise gedeeld en kunnen beide meetbedrijven klanten passende oplossingen aanbieden. Daarnaast zal Anexo diensten op het gebied van datavalidatie en verwerking in opdracht van Enavi uitvoeren”.

“Er zijn veel overeenkomsten in bedrijfscultuur. Korte lijnen, persoonlijke benadering en aandacht voor klanten hebben beide bedrijven gemeen”, zegt Rik Middel, commercieel manager bij Enavi. “In het contact verandert er voor klanten van beide bedrijven niets”, vervolgt hij. “Wel is de verwachting dat klanten in de nabije toekomst toegang krijgen tot meer diensten van toegevoegde waarde. Te denken valt aan meet- en infrastructuurdiensten die het handhaven van de energiebalans mogelijk maken middels real time data, dashboards en alarmeringen”.

Nieuws

menu