Meppel krijgt een eigen huiswijn. 'Rotary Meppel bestaat dit jaar 75 jaar; reden om nu definitief Meppel Boutique Winery op de kaart te zetten'

Witte wijn, rosé, rode wijn en een sparkling wine. De smaakpupillen van leden van Rotary Meppel zijn deze week verrast en verwend tijdens een speciale proeverij. Meppel Boutique Winery is gepresenteerd; een unieke serie huiswijnen. Nog belangrijker is dat deze is gekoppeld aan een goed doel. Boudewijn Tolhoek en Robert van Büseck van de wijncommissie lichten dit graag even toe.

Rotary Wijncommissie met v.l.n.r. Yan Lucas, Boudewijn Tolhoek, Martine Brander, Rineke Bootsma, Robert van Büseck en Androesja Vermaning.

Rotary Wijncommissie met v.l.n.r. Yan Lucas, Boudewijn Tolhoek, Martine Brander, Rineke Bootsma, Robert van Büseck en Androesja Vermaning. Foto: Aangeleverde foto

Boudewijn: „Meppel krijgt een eigen lijn huiswijnen. Dat is uniek! Meppel verdient ook een eigen stadswijn, en dat komt er met Meppel Boutique Winery. De lijn bestaat uit wit, rood, rosé en sparkling. Elk type wijn krijgt een eigen etiket. Op het etiket is de Meppeler Mug verwerkt, en zijn de kleuren blauw en oranje van de Rotary gebruikt. Onze slogan is: great wine for a better world.”

Nieuws

menu