Sepp (9) uit Meppel is voor één dag Justin Bieber. Make a Wish zorgt ervoor dat hij, zijn beide moeders en zijn broertje als wereldsterren worden behandeld

Sepp Winter is Justin Bieber en dus een wereldster Foto: Persbureau Meter

De 9-jarige Sepp Winter uit Meppel beleefde zaterdag de dag van zijn leven. De jongen die aan de spierziekte Duchenne lijdt, was voor één dag Justin Bieber, compleet met limousine. Make a Wish maakte alles mogelijk.

Sepp is een grote Justin Bieber-fan. Zijn held treedt op in ons land, maar zoals dat gaat, waren de concerten binnen no time uitverkocht. Oma Petra liet het er niet bij zitten en zij nam contact op met Make a Wish. Deze organisatie haalde alles uit de kast om Sepp een onvergetelijke ervaring te geven.

Zaterdag was Sepp voor één dag een echte superster. Buurtgenoten kwamen bij hem langs om een handtekening te krijgen, die de ster maar wat graag uitdeelde. Make a Wish had fotokaarten gemaakt die de Justin Bieber uit de Berggierslanden grif aan al zijn fans gaf, met een paraaf.

Sepp mocht zelf bepalen hoe zijn Justin Bieber-dag eruit zou moeten zien. Daar hoefde hij niet lang over na te denken: samen met zijn beide moeders Muriël en Sayma en zijn broertje Lenn met de limousine naar een villa en daar ook overnachten. Zogezegd zo gedaan. Het gezin verbleef een middag en een nacht in een enorm huis met butler, sauna en jacuzzi in Dalfsen. Ze werden compleet in de watten gelegd. Eén kik en alles werd geregeld. Precies zoals het bij een wereldster hoort.

Gouden zwembroek

Dat was nog niet alles. Een zwart pak, een gouden zwembroek en blinkende juwelen hoorden er ook bij. Een superster gaat niet zomaar op pad natuurlijk.

Zaterdagochtend om 11.00 uur stond de limo voor de deur, uiteraard met een chauffeur die boog als een knipmes voor zijn gasten en in het bijzonder voor Sepp. De Justin Bieber van Meppel genoot met volle teugen van alle aandacht en van een dag wereldster zijn. Het bleef nog lang onrustig in de buurt. Zondag kwam het gezin bij van een prachtig avontuur.

De organisatie Make a Wish maakt de liefste wens van jonge patiënten mogelijk. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een droom jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey , een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is.

Nieuws

menu