Sjoerd Mossou presenteert sportquiz in Herberg ‘t Plein

Sjoerd Mossou, sportjournalist AD. foto: ANP / Arie Kievit

Journalist Sjoerd Mossou, deze week verkozen tot Sportjournalist van het Jaar 2022, is een van de presentatoren van de populaire sportquiz in Herberg ’t Plein in Meppel.

De verslaggever en columnist van AD Sportwereld komt op woensdag 15 maart naar het horeca-etablissement. Hij zal de derde voorronde van de sportquiz aan elkaar praten. ,,En daar zijn we best trots op”, zegt organisator Jaap de Boer.

De sportquiz in Herberg ’t Plein is voor veel sportliefhebbers uit Meppel en wijde omgeving een evenement waar met veel belangstelling naar wordt uitgekeken. Na de gedwongen afwezigheid wegens de coronacrisis wordt dit jaar weer gestreden om mooie prijzen en eeuwige roem.

De voorronden staan gepland op de woensdagen 1, 8, 15 en 22 maart. Op woensdag 29 maart is de finaleavond. Er zijn inmiddels vier aansprekende presentatoren vastgelegd. Naast Sjoerd Mossou hebben oud-wielrenster Roxane Knetemann, voormalig algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland en oud-tennisprof Jacco Eltingh hun medewerking toegezegd.

Een vast onderdeel van het evenement is de strijd voor teams om de Bjorn Westera Trofee, ter nagedachtenis aan de veel te jong overleden Meppeler.

Wie wil deelnemen aan de individuele sportquiz of met een team wil meedoen, kan zich opgeven aan de bar van Herberg ’t Plein aan de Prinsengracht of per mail: info@herberghetplein.nl

Nieuws

menu