Trouwjurken, taarten en boeketten: bruidsbeurs bij Villa Kalkoven in Meppel op zondag 3 oktober

Bruidsbeurs bij Villa Kalkoven krijgt vervolg Foto: Leo de Harder

Bij de Villa Kalkoven in Meppel wordt zondag 3 oktober een bruidsbeurs georganiseerd.

De organisatie ligt in handen van Natuurlijk Trouwen. Speciaal voor alle bruidsparen, familie en vrienden is er inspiratie te vinden voor de grote dag. „Mooi om te laten zien wat er allemaal mogelijk is”, vertelt Stefan Hoekstra, eigenaar van Villa Kalkoven.

Meer dan vijftien trouwleveranciers uit de regio stellen hun producten op in deze locatie. Te denken valt bijvoorbeeld aan bruidstaarten, trouwjurken, maatpakken, trouwringen, bloemboeketten, dj’s, foto- en videograaf, trouwauto’s en nog veel meer. De trouwspecialisten geven adviezen en tips over de laatste trends in de trouwwereld.

Trouwlocatie

Dit jaar is Villa Kalkoven aan de Steenwijkerstraatweg in Meppel een officiële trouwlocatie geworden. Bruidsparen kunnen er voortaan voor het complete pakket terecht.

Eigenaren Stefan Hoekstra en Thijs de Lange zijn er blij mee. „De wens om een officiële trouwlocatie te worden is er al heel lang”, vertelt Hoekstra. „We bieden hier het totaalpakket. We hebben een prachtig oud pand, een grote tuin aan het water, ruimte voor veel gasten en we kunnen natuurlijk alles voor het diner verzorgen. Bij slecht weer is er altijd de mogelijkheid om uit te wijken naar binnen.”

Nieuws

menu