UNP fuseert met KroeseWevers en Moore MTH. Accountantsbedrijf met 1000 werknemers en 100 miljoen omzet per jaar

Op de foto vlnr: Koen van den Berg, Jan Ningodijck, Erik Roelofs en Eric Hutten. Foto: Eric Binkhorst

De accountants- en adviesorganisaties Moore MTH en KroeseWevers, die op 1 januari van dit jaar fuseerden, bundelen nu ook hun krachten met UNP accountants adviseurs.

UNP telt vijftig medewerkers en is gevestigd in Assen. De aansluiting van UNP bij Moore MKW zorgt ervoor dat de gezamenlijke marktpositie in het Noorden nog verder verstevigd wordt. Jan Ningo Dijck en Coen van den Berg van UNP treden als partners toe.

Moore MTH en KroeseWevers heeft meerdere vestigingen, waaronder in Emmeloord, Meppel, en Steenwijk. Verder zijn er kantoren in de Randstad en in Gelderland. Bij het bedrijf werken 450 personen. KroeseWevers en Moore MTH werken nog aan de juridische afronding van de fusie tot Moore MKW, waardoor UNP op termijn opgaat in Moore MKW.

Door de toetreding van UNP telt toekomstig Moore MKW ruim 1.000 medewerkers verdeeld over 21 vestigingen in het noorden, oosten, midden en westen van Nederland. Samen bedienen zij 40.000 klanten en heeft de organisatie een omzet van meer dan 100 miljoen euro per jaar.

Nieuws

menu