Van Wegen personal training blijft groeien en opent op Blankenstein in Meppel. 'We zijn nu bezig met de finishing touches'

Een industrieel nieuwbouwpand met grote ramen en twee verdiepingen vol sportapparatuur, dat is de nieuwe sportschool van Bas van Wegen (37). Hij heeft zijn sportschool verhuisd naar Blankenstein. Daarmee breidt hij de oppervlakte van zijn bedrijf uit van 120 vierkante meter naar bijna 350.

Bas van Wegen, eigenaar Van Wegen personal training.

Bas van Wegen, eigenaar Van Wegen personal training. Foto: Daan Prest

Van Wegen personal training blijft groeien. In 2012 begon Bas van Wegen zijn bedrijf aan de Woldstraat, die locatie werd al gauw te klein. Sinds 2014 zat hij aan de Commissaris de Vos van Steenwijklaan, maar ook dit pand ontgroeide hij. Daarom verhuist Van Wegen zijn bedrijf naar een nieuw pand op Blankenstein. „Het industrieterrein ligt redelijk centraal en is dichtbij het centrum. Ook is het pand hemelsbreed slechts vijfhonderd meter verwijderd van de vorige locatie, waardoor het qua afstand niet belemmerend is voor de klanten.” Daarnaast heeft Blankenstein volgens de sportschooleigenaar nog een voordeel. „Het is een vrij rustige omgeving. We kunnen hier op de vroege ochtenden groepslessen doen met muziek aan, zonder dat buren er last van hebben.”

Uitbreiding

Nieuws

menu