Verduurzaming, woningbouw en gaswinning; hoe zet het Noorden zichzelf goed op de kaart? Tweede Kamerlid Agnes Mulder spreekt bij Businessclub Meppel: 'Ik vertel altijd met trots over Drenthe'

Tweede Kamerlid (CDA) Agnes Mulder uit Assen, die deze week precies tien jaar actief is in de Tweede Kamer, was de gastspreker tijdens het traditionele Prinsjesdagontbijt vrijdagmorgen. Mulder gaf haar visie op de gepresenteerde plannen van de regering voor het komende jaar. „Eigenlijk komt er een koopkrachtpakket uit waarmee wij aan de slag kunnen. Maar is het te laat? Ja, ik had het liever eerder gezien”, vertelt Mulder.

Het Prinsjesdagontbijt in Schouwburg Ogterop in Meppel met Tweede Kamerlid (CDA) Agnes Mulder.

Het Prinsjesdagontbijt in Schouwburg Ogterop in Meppel met Tweede Kamerlid (CDA) Agnes Mulder. Foto: Martijn Bijzitter

„Wat fijn om hier weer te zijn. Het voelt weer heel erg vertrouwt om hier te zijn”, begint Mulder, die in het verleden bij de Kamer van Koophandel aan de Stationsweg in Meppel heeft gewerkt. „Ik ben vanuit Den Haag hiernaartoe gekomen, het was weer lekker laat natuurlijk. Zo gaat dat in Den Haag, maar het gaat natuurlijk wel ergens over.” Daarmee refereert het Kamerlid naar het slotdebat van de Algemene Politieke Beschouwingen, die tot middernacht doorging.

Nieuws

menu