Verenigingen in Meppel kunnen subsidie aanvragen voor leuke activiteit na coronatijd. Vrouwen van Nu ontvangt eerste cheque: 'Wij gaan vieren dat wij elkaar eindelijk weer gaan zien'

Verenigingen en organisaties die draaien op vrijwilligers kunnen bij de gemeente Meppel een subsidie van 500 euro aanvragen om een activiteit te organiseren voor hun leden. Vrouwen van Nu heeft donderdag de eerste cheque in ontvangst genomen.

Ebel Soer - Schipper (links) en Siepie Siezema (midden) van Vrouwen van Nu Meppel ontvangen uit handen van wethouder Henk ten Hulscher de eerste cheque.

Ebel Soer - Schipper (links) en Siepie Siezema (midden) van Vrouwen van Nu Meppel ontvangen uit handen van wethouder Henk ten Hulscher de eerste cheque. Foto: Gemeente Meppel

Met het geld organiseert Vrouwen van Nu in september een gezellige avond voor haar leden. „We hebben elkaar het afgelopen jaar nauwelijks fysiek ontmoet”, vertelt secretaris Ebel Soer - Schipper. „We vinden het fijn dat we weer iets kunnen organiseren. We denken aan een gezellige avond met wat lekkers bij de koffie, muziek en een quiz. Onze leden hebben het contact met elkaar gemist. We gaan vieren dat we elkaar eindelijk weer kunnen zien.”

Nieuws

menu