Vijfde editie Reestwalk in volle gang. Deelnemers lopen dit jaar voor stichting Krijg een Kans

De opbrengst van de Reestwalk die zondag wordt gelopen gaat naar het fonds ‘Krijg een Kans’. Foto: Martijn Bijzitter

De vijfde editie van de Reestwalk is in volle gang. De opbrengst van de Reestwalk die zondag wordt gelopen gaat naar het fonds ‘Krijg een Kans’. Deze stichting wil vrouwen helpen in hun ontwikkeling en is sinds 2011 actief in de gemeenten Staphorst, Meppel, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Stichting Krijg een Kans is een onafhankelijke stichting die volledig afhankelijk is van sponsoring en donaties. Het fonds betaalt tot maximaal 500 euro voor een cursus, een lidmaatschap, materiaal of gereedschap. Er wordt geen geld gegeven, maar de rekening van de gewenste activiteit of middelen wordt rechtstreeks betaald.

Deelnemers aan het herfstevenement kunnen wandelen door het Reestdal en tijdens de wandeling genieten van entertainment en eventueel culinaire hapjes onderweg. De wandelaars kunnen kiezen uit vijf verschillende routes die in lengte variëren. Er zijn tochten van 5, 10 en 15 kilometer.

Zo is er een interactieve route met activiteiten voor kinderen, een afwisselende route door bos en velden langs de Reest, en een wandeling met onderweg culinaire hapjes en drankjes.

Nieuws

menu