Volop woningen bouwen, bestaande huurwoningen renoveren en verduurzamen. Dit zijn de ambities en plannen van Marcel van Halteren (55); de nieuwe directeur van Woonconcept: ‘Wij blijven ons inzetten voor mensen met de kleinere portemonnee’

Hij is geboren in Groningen, noemt zichzelf van nature ‘optimistisch’ en werkte jarenlang bij een woningcorporatie in Assen. Sinds september leidt Marcel van Halteren woningcorporatie Woonconcept in Meppel. Zijn missie: zorgen dat alle bewoners trots zijn op hun eigen thuis.

Marcel van Halteren, directeur Woonconcept (55).

Marcel van Halteren, directeur Woonconcept (55). Foto: Sjoerd Banga

Met een grote glimlach vertelt de kersverse directeur wat zijn ambities en plannen zijn binnen Woonconcept. Hij is positief, hoopt op binding met de huurders en kan niet wachten om hen in levende lijve te ontmoeten: „Ik vind het erg belangrijk om mijn gezicht in de wijken te laten zien. Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor alle Woonconcepters. Ik vind dat je goed moet weten voor wie je je zo hard inzet. Diegene voor wie je het doet, zit niet bij ons op kantoor. Die woont in een woning van Woonconcept en daar moet je gewoon af en toe zijn”, zegt hij enthousiast.

Nieuws

menu