Vonk Meppel is leverancier van innovatieve elektrotechnische producten. Het bedrijf viert het 85-jarig bestaan met een relatiedag, waar topbedrijven uit Nederland vertellen over de energietransitie

Vonk, een bedrijf in Meppel dat zich wereldwijd bezighoudt met elektrotechniek, bestaat 85 jaar. Het jubileum wordt donderdag 15 september groots gevierd met een relatiedag waar topbedrijven zoals Shell, Urenco en Thales acte de présence geven.

Vonk aan de Eekhorstweg in Meppel.

Vonk aan de Eekhorstweg in Meppel. Foto: Martijn Bijzitter

„Vonk is actief in de olie- en gasindustrie, de uranium-verrijkingsindustrie, de defensie industrie en - steeds meer - in de tak van de hernieuwbare energie”, vertelt Dave Oesterholt, business development & sales manager. „Dat doen we wereldwijd.” Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Zwolle. Aan de Eekhorstweg in Meppel bevindt zich de vestiging voor assemblage. Daarnaast zijn er vestigingen in Frankrijk, Dubai en Brunei. Het bedrijf richt zich op het ondersteunen en versnellen van de energietransitie, door slimme oplossingen op het gebied van energieopwekking, -opslag, en distributie te leveren, evenals oplossingen voor groene waterstofproductie.

Historie

Nieuws

menu