Protestantse Gemeente Meppel De Samenstroom start het kerkelijk seizoen in nieuw kerkelijk centrum. 'We willen een kerk zijn voor de hele stad'

De Protestantse Gemeente Meppel start op 18 september het kerkelijk seizoen in De Samenstroom met een programma vol activiteiten voor jong en oud. Thema is Aan tafel! – van de tafel van de Heer naar de tafel van verbinding.

Het concert is in De Samenstroom.

Het concert is in De Samenstroom. Foto Protestantse Gemeente Meppel

„We maken er een mooi feest van”, zeggen ouderling pastoraat Joyca van der Linde en predikant Annemarie Rodenburg namens de voorbereidingscommissie. De afgelopen jaren werden ook startzondagen gehouden, maar die hadden een wat bescheidener karakter in verband met corona. De komende editie is weer uitgebreider. Annemarie: „Fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. Na corona zoeken de mensen elkaar weer graag op, dat merken we duidelijk. Gelukkig hebben de meeste gemeenteleden de weg naar de kerkdiensten ook weer gevonden. Ook de jonge gezinnen, van wie we er relatief veel hebben.’’ Joyca en Annemarie verwachten enkele honderden mensen tijdens de startzondag.

Verbinding

Nieuws

menu