Win een fantastische dag ter waarde van 600 euro!

Moederdag is culinair nog niet de meest spannende feestdag. Maar wat begon met een ontbijt op bed met croissant- en beschuit mondt steeds vaker uit in een brunch.

Moederdag is culinair nog niet de meest spannende feestdag. Maar wat begon met een ontbijt op bed met croissant- en beschuit mondt steeds vaker uit in een brunch. Foto: Shutterstock

Het is bijna Moederdag. En dat betekent dat de ondernemers in Meppel weer groot uitpakken. Dit jaar kan je een fantastische dag, ter waarde van 600 euro, voor jezelf met je moeder of met je beste vriendin winnen.

Meedoen is heel simpel. Je hoeft alleen wat te kopen bij een deelnemende winkel of horecagelegenheid en een foto van je bon uploaden. Bij elke winkel die meedoet hangt een moederdagposter op de deur.

Wat je kan winnen is niet mals. Die fantastische dag begint met koffie en gebak voor jullie beiden bij Grand café De Wheem. Daarna volgt twee, een luxe beauty treatment bij Pour Vous Parfumerie Femmy Schuurman, twee keer een nieuwe lingerieset van LingaDore van Belle Lingerie, een exclusief diner voor twee bij Ristorante Sardinia en tot slot liggen er nog twee bloemenboeketten bij de Bloementuin klaar.

Je kan ook een van de tien Meppelbonnen ter waarde van 25 euro winnen. Op Moederdag, 14 mei, krijgt de winnaar van de hoofdprijs bericht. De overige winnaars krijgen op 15 mei een berichtje.

Je kassabon inleveren kan tot zaterdag 13 mei om 18.00 uur via www.ontdekmeppel.nl/actie