Aaldert Kuiper is nu erelid van motorclub de Antrappers uit de Wijk

Aaldert Kuiper (rechts) met voorzitter Arend Klomp van de Antrappers. Aangeleverde foto

Tijdens de Jaarvergadering van motorclub De Antrappers werd Aaldert Kuiper (Ampex) vanwege zijn jarenlange inzet voor de club benoemd tot erelid. Aaldert is vanaf begin tachtiger jaren lid geworden van de club en was toen en nu nog steeds zeer actief als offroadrijder.

Vanaf de tijd dat hij lid is geworden, zijn de Antrappers ook begonnen met het organiseren van offroadritten. Aaldert is hierbij een van de trekkers van het evenement. Hij benadert landeigenaren om een stukje grond beschikbaar te stellen, om zo alles aan elkaar te knopen tot een mooie route. Na afloop is Aaldert dagen bezig om alles weer netjes op te leveren.

Bij verschillende andere evenementen, zoals de Classic (Grasbaan) Race, het Wiekerfeest en de Nieuwjaarsduik, is hij ook altijd van de partij. Van de evenementen maakte hij voor Antrappers vaak leuke filmpjes. Dit is uitgegroeid tot een grote verzameling videobanden en DVD’s van alle activiteiten van de afgelopen 40 jaar. De club is hem hiervoor zeer dankbaar en hoopt dat hij nog een aantal jaren doorgaat. Hij werd getrakteerd op een tinnen beeldje van een motorcrosser, een waardebon van Welkoop en een bos bloemen.

Nieuws

menu