Alwin Mussche wil door als wethouder namens de ChristenUnie in Staphorst

Alwin Mussche

Jan Carlo Bos op één, wethouder Alwin Mussche op plek twee. Met dit politieke duo op kop heeft de ChristenUnie Staphorst de kandidatenlijst voor 2022 vastgesteld. Bij de eerste tien kandidaten staan drie nieuwe kandidaten. Alwin Mussche wil een tweede termijn als wethouder.

Op plek drie staat Meilof Troost, op vier Alberto Schra en vijf Luuk Hoeve. Zij zitten alle drie ook nu in de raad. Klaasje Russcher heeft besloten om na twee periodes van vier jaar te stoppen als raadslid. De nieuwkomers staan op de plaatsen zes tot en met tien. In lijstvolgorde zijn dat agrarisch ondernemer en bestuurder Klaas Piel, onderwijs professional Nelie Huls, apotheker Anne-Marie Veerman, rentmeester Teun Lassche en agrarisch ondernemer en bestuurder Arend Bouwmeester.

Stuivertje

Binnen het team hebben Alwin en Jan Carlo stuivertje gewisseld ten opzichte van 2018. Bij de vorige verkiezingen was Alwin de lijsttrekker en kwam Jan Carlo nieuw in de raad..

Alwin Mussche is blij met zijn plek op de lijst en kandidaatstelling. „Met veel plezier en ambities voor de gemeente Staphorst heb ik de afgelopen vier jaar met alle partijen samengewerkt. Hierin heb ik mijn verantwoordelijkheid willen nemen, verantwoording af willen leggen en veel vertrouwen gevoeld. Ik ben in deze samenleving geboren en getogen en wil graag mijn kennis en kunde inzetten voor het belang van de inwoners van onze dorpen. In het bijzonder voor hen die net even iets extra’s nodig hebben.”

Nieuws

Meest gelezen