Anderhalve meter positiviteit bij Wolderwijs

Alle medewerkers van Wolderwijs kregen op locatie anderhalve meter positiviteit. Eigen foto

De Wolderwijs Kerstbus is woensdag met als vorig jaar weer on tour geweest. De planning was om dit jaar weer een kerstmarkt te organiseren, maar corona gooide weer roet in het eten.

Een gezellige bijeenkomst met ruim 220 medewerkers van onderwijs en opvang was niet mogelijk. Er moest een goed en ludiek alternatief gevonden worden en dat lukte. Voor alle medewerkers is een ‘1,5 meter WAARDERING (speciaal voor jou)‘ pakket geregeld. De inhoud bestaat louter uit producten met een positieve tekst: ‘time to sparkle’, ‘you’re hard working’, ‘donut worry, be happy’.

Alle locaties bezocht

Om 9.00 uur werd afgetrapt bij KC Ruinerwold, waarna alle Wolderwijslocaties werden aangedaan. De reacties van de medewerkers waren verbluft. Wat een groot pakket, fantastisch! Het kerstteam kon rekenen op veel hulp bij de scholen. Veel leerlingen vonden het wel leuk om het pakket voor hun meester of juf uit de kerstbus te halen. De knipoog naar de huidige tijd met de coronamaatregelen kon men zeker waarderen.
Alle teams werden ook nog verblijd met een kerstkaarthouder met kerstkaart en een heerlijke kerststol voor bij de thee. De reacties van de medewerkers aan het bestuursbureau van Wolderwijs waren alleen maar positief. ‘Wat een geweldig kerstpakket’, ‘De doos komt perfect uit bij mijn rekenles na de kerstvakantie’.

Nieuws

Meest gelezen