Argentijnse culturele en culinaire middag in Over Entinghe

Carolien Fleumer en Maaike Gerritsen. Eigen foto

Tijdens het tweede Rondje Cultuur in Dorpshuis Over Entinghe kunnen liefhebbers zondag 7 november genieten van Argentijnse cultuur met een vleugje Dwingeloo. Rode draad is de muziek van Carolien Fleumer (piano) en Maaike Gerritsen (viool). Zij starten met een prachtig concertje met Piazzolla. Gaande de middag wordt de muziek luchtiger en spelen zij jazzy Zuid-Amerikaanse melodieën.

Tussen de muziek door ontbreekt de Argentijnse wijn niet. Conny van der Groef van Conny’s Proeverij geeft een kort wijncollege en laat de beroemde Malbec proeven. Een kleine amuse met producten van het bedrijf boer Sil en boerin Saar vormt de verbinding met Dwingeloo.

Natuurlijk kan na afloop een hapje worden gegeten bij de horeca. Wie bij ‘t Hof van Dwingeloo of in de Zaagkoele reserveert onder vermelding van Over Entinghe krijgt, een verrassing van het huis gratis.

De grote zaal van Over Entinghe gaat open om 14.30 uur, de entree is € 10,- met daarbij inbegrepen een kop koffie of thee en iets lekkers. Een geldig coronatoegangsbewijs is nodig.

Nieuws

Meest gelezen