Autobedrijf Wemmenhove 75 jaar lid van BOVAG

De heren Wemmenhove ontvangen de jubileumoorkonde namens de BOVAG uit handen van Jos Overmars (links). Aangeleverde foto

Autobedrijf Wemmenhove in Zuidwolde viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het veelzijdige autobedrijf, met eigen verhuur-lease-afdeling en wasstraat met autopoetsbedrijf, is 75 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Jos Overmars ontving Rutger Wemmenhove een speciale oorkonde.

Autobedrijf Wemmenhove staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. „Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan”, aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. „Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Autobedrijf Wemmenhove biedt dat bij uitstek. En is daarom al 75 jaar aangesloten bij onze vereniging.”

Goede voorraad

Met een kwalitatief goede voorraad van ongeveer 90 occasions, biedt Wemmenhove ruime keus voor elk wat wils; er worden er ongeveer 600 verhandeld. Wemmenhove heeft een allround werkplaats, die aangesloten is bij formules als PCA (Peugeot en Citroen), Trekhaakcentrum, Autovakmeester en Lease proff, dit om de zakelijke markt goed te kunnen bedienen en leaseautos te onderhouden. Het bedrijf is tevens Bosch partner, om op dealernivo elke auto te kunnen repareren. Het team van 12 specialisten staat klaar voor de klant.

Nieuws

Meest gelezen