Beleefpark Dwingeloo presenteert vernieuwingen bij Grand Café De Brink

 Beleefpark Dwingeloo.

Beleefpark Dwingeloo. Foto aangeleverd

Het eerste weekend van april start het nieuwe seizoen van Beleefpark Dwingeloo. Met een aantal doorgevoerde vernieuwingen is het aanbod van het Beleefpark wederom verder uitgebreid. Naast een levensgroot vier-op-een-rij spel en een Jenga-spel is er nu ook een pumptrackbaan aangelegd. De bijbehorende fietsjes zijn op het Beleefpark aanwezig en tegen een kleine borgprijs te lenen.

Op donderdagavond 6 april presenteert het bestuur van het Beleefpark Dwingeloo om 19.30 uur in de Lounge van Grand Café De Brink welke veranderingen er de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden en welke vernieuwingen voor de komende jaren nog op de planning staan.

Op deze avond wordt tevens aandacht gevraagd voor de krapte aan personeel en vrijwilligers. Het Beleefpark is een stichting zonder winstoogmerk. Bij de verzelfstandiging in 2013 was de ambitie van het toenmalige bestuur dat ook de toekomstige generaties van het bad kan genieten. Deze ambitie is onveranderd, ook nu het bad zich doorontwikkeld heeft tot een Beleefpark. Ook benieuwd hoe je kunt bijdragen aan het realiseren van deze ambitie of gewoon nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van het Beleefpark? Kom dan op 6 april naar Grand Café De Brink. Inloop met een kop koffie tussen 19.30 en 19.45 uur.

Timmerdorp

Gebaseerd op het succes van de voorgaande edities gaat op zaterdag 29 april het Timmerdorp weer van start. Ditmaal is voor het thema ‘op de camping’ gekozen. Er kunnen maximaal 300 kinderen deelnemen en aanmelden kan via www.beleefparkdwingeloo.nl . De organisatie kan nog wel een paar extra handen gebruiken om de jonge bouwvakkers te ondersteunen.

Vrijwilligers kunnen zich melden door een mail te sturen naar activiteiten@beleefparkdwingeloo.nl