Benefietconcert in Hasselt voor noodhulp in Aleppo met verschillende koren en Harm Hoeve uit Rouveen

Het Urker Gemengd Koor Immanuël. Foto: Arno Lambregtse

Op zaterdag 4 maart is er in de Grote Kerk van Hasselt een benefietconcert concert met de titel: ‘Hoop voor Aleppo?’. „We willen iets doen om de mensen te helpen in de Syrische stad Aleppo, wetend dat het een druppel is op een gloeiende plaat”, aldus de organisatie.

Er wordt deze avond een collecte gehouden die volledig bestemd is voor noodhulp die gaat via de kerken in Aleppo. „Dan moet u denken aan eerste levensbehoeften zoals eten en drinken. De distributie van deze goederen gaat via stichting Ismaël, die contact heeft met de christelijke kerken in Aleppo.”

Chris Stoffer

Het Urker Gemengd Koor Immanuël onder leiding van. Harm Hoeve en het Christelijk Kamper Mannenkoor Door Eendracht Verbonden onder leiding van Gerwin van der Plaats werken aan deze avond mee. De organist voor deze avond is Marco den Toom. De vleugel wordt bespeeld door Gerwin van der Plaats. Pascal van de Velde werkt als trompettist mee aan deze avond. Roderick van Arnhem gaat een pianosolo verzorgen. De opening, gesproken woord en sluiting is in handen van Chris Stoffer. Hij is Tweede Kamerlid voor de SGP.

Deze avond is gratis toegankelijk. Reserveer wel je kaart via www.consolonl.nl . We hebben 750 zitplaatsen. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. De samenzang start om 19.15 uur. Het benefietconcert begint om 19.30 uur.

Nieuws

menu